دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

تلاش کُردها برای ایجاد ائتلافی گسترده در انتخابات ترکیه

رئیس فراکسیون حزب دموکراتیک خلق‌ها در پارلمان ترکیه اعلام کرد که به دنبال ایجاد ائتلافی گسترده از کُردها برای حضور در انتخابات آینده ترکیه است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، «پروین بولدان» رئیس فراکسیون حزب دموکراتیک خلق‌ها در پارلمان ترکیه تاکید کرد که «ائتلاف گسترده کُردها» در اسرع وقت تشکیل خواهد شد تا نیروهای سیاسی و اجتماعی کُرد در ترکیه را در بر بگیرند.

طبق گزارش روزنامه «زمان»، بولدان طی یک سخنرانی در مرکز ترکیه گفت که «حزب او نه تنها به دنبال اتحاد با نیروهای چپ و سوسیالیست خواهد بود، بلکه در اسرع وقت یک اتحاد بزرگ کردی با کردها تشکیل خواهد داد».

رئیس فراکسیون حزب دموکراتیک خلق‌ها ادامه داد: در برنامه ماه اکتبر، دیدارهای خود را با احزاب و محافل کردی به عنوان بخشی از روند گسترش و رشد آغاز خواهیم کرد. ما نشان خواهیم داد که ائتلاف دیگری در این کشور وجود دارد که شامل رهبرانی با افکار، انجمن‌های محلی و احزاب کردی می‌شود.

بولدان در ادامه این سخنرانی به عنوان رئیس این حزب، بر لزوم ارتباط با هر شهروند کردی که به حزب دموکراتیک خلق‌ها رأی نداده و به احزاب دیگر رأی داده است، تاکید کرد.

وی ضمن انتقاد از مقامات فعلی آنکارا گفت: «کسانی که بر این کشور حکومت می‌کنند مسئول رانت، رشوه، باندها و همه چیزهای بدی هستند که به ذهن می رسد. نام کسانی که بر این کشور حکومت می‌کنند اکنون با فساد و باندها گره خورده است».

«عبدالقدیر سلوی» ستون‌نویس روزنامه «حریت» ترکیه، از نشریات نزدیک به دولت این کشور اخیراً گفته بود که انتخابات ریاست جمهوری بعدی ترکیه احتمالا در تاریخ ۱۴ مه ۲۰۲۳ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲) برگزار می‌شود و مخالفان دولت ترکیه از این تاریخ حمایت کرده‌اند.

این در حالی است که «بکر بوزداغ»، وزیر دادگستری ترکیه، در اواسط ماه آگوست گفته بود، انتخابات ریاست جمهوری بعدی ترکیه در تاریخ ۱۸ ژوئن ۲۰۲۳ (۲۸ خرداد ۱۴۰۲) برگزار خواهد شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار